Jeg har eksperimenteret nogle gange med fiskefrikadeller lchf-style, men først her efter 3,5 år som lchfer er det lykkes mig at få frembragt nogen, som jeg faktisk er ret tilfreds med. Loppefrøskallerne klæber fisken sammen og pofiberen sørger for at fiskefrikadellen ikke bliver for gummiagtig.
6 store fiskefrikadeller
300 g mørksej
50 g meget fedt bacon eller alternativt røget spæk
1 æg
0,5 lille løg
1 tsk fintmalet loppefrøskaller ( gul fiberHUSK eller på kaffemølle)
1 spsk pofiber
salt og peber
Varmeresistent fedtstof til stegning, jeg brugte oksefedt
Bacon skæres i små tern og puttes i en foodprocessor (alternativt minihakker) sammen med mørksejen. Køres til en grov fars. Æg, løg, loppefrøskal, pofiber samt salt og peber hældes ved, og det hele blandes hurtigt.
Hviler mens fedtstoffet varmer op på panden.
Steges i 4-5 minutter på hver side.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar