Min kryddersmør fik så et lille græsk element også, da kombinationen af krydderier af en eller anden grund fik mig til at crave feta....
Gremolata-inspireret kryddersmør
3-4 portioner
250 g meget blødt smør
100 g god feta, gerne blokfeta, som er lidt blødere
2-3 fed hvidløg, meget fint hakket
1 stort bundt persille, finhakket
Skallen af 1-2 øko-citroner, fintrevet
Alle ingredienserne blandes grundigt, og formes i portionsbolde, som puttes i køleskabet. Kan snildt holde i flere dage.
Jeg serverede smøret til flere forskellige proteinkilder, blandt andet røget makrel, pølser og en steak - og det var en succes til alt jeg forsøgte det til. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg laver dette smør!
Røget makrel, dampede asparges og lækkert kryddersmør |
Gode langelændere, broccolistængler, orange peberfrugt og lækkert smør |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar