Sider

onsdag den 11. marts 2015

Mørksej med karrygrøntsager i flødesovs

Dagens fisk i fiskekassen var mørksej. Den kom med denne opskrift, som jeg lod mig inspirere af. Men da jeg jo ikke er så god til at slavisk følge en opskrift, endte det med et noget anderledes produkt. Men dejligt smagte det!

2-3 portioner

400 g mørksejfilet
2 små porrer skåret fint ud
1 lille squash i små tern
2,5 dl fløde
2 spsk karrypulver
100 g cherrytomater i halve
3 små snackpebere i skiver
100 g flødehavarti
Andefedt til stegning
Salt

Andefedtet varmes på en pande, og porrerne steges indtil de begynder at blive bløde. Karrypulveret tilsættes og svitses et par minutter. Husk at holde øje med det ikke brænder på. Fløde og squashtern tilsættes og sovsen koges sammen et par minutter. Sovsen smages til med salt - det er det eneste salt i retten, så sovsen skal være lidt mere salt end sædvanligt.
Sovsen hældes over i et ovnfast fad og tomater og peber drysses ud over den.
Fisken placeres oven på sovs og grøntsager og dækkes med et tyndt lag flødehavarti.
Gratineres ved 200C i ca 15 min.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar