Tomatsuppe med spicy meatballs
3-4 portioner
2 ds flåede eller hakkede tomater
3-4 stilke bladselleri skåret i stykker
1 stort løg i grove tern
5 dl fløde
boullionterning, smag vælges efter tilbehøret. I dette tilfælde valgtes svineboullion
Peber
400 g vildsvinekød (eller almindeligt, hvis din rema ikke har det i frysedisken... )
1 lille løg i små tern
0,5 tsk chiliflager
et lille stykke ingefær, fint ternet eller revet
1 fed hvidløg, fint ternet eller revet
salt og peber
Tomat, bladselleri, løg og boulionterning kommes i en gryde og bringes i kog. Mens det koger blandes farsen med løg og krydderier. Farsen æltes grundigt, indtil den bliver fedtet og trådtrækkende - på den måde behøver man ikke at putte bindemiddel i.
Når bladsellerien er ved at være mør, blitzes indholdet i grydes med en stavblender indtil den er glat og fin. Bringes i kog igen.
Farsen formes til små boller med en teske, og bollerne koges direkte i suppen til de er gennemkogte.
SÅ hældes fløden endeligt i, og der smages til med salt og peber. Koges et minut, og så er det BON APPETIT!
![]() |
Man kan vist godt lige ane kødbollerne i toppen af tallerkenen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar