Tomatsuppe med spicy meatballs
3-4 portioner
2 ds flåede eller hakkede tomater
3-4 stilke bladselleri skåret i stykker
1 stort løg i grove tern
5 dl fløde
boullionterning, smag vælges efter tilbehøret. I dette tilfælde valgtes svineboullion
Peber
400 g vildsvinekød (eller almindeligt, hvis din rema ikke har det i frysedisken... )
1 lille løg i små tern
0,5 tsk chiliflager
et lille stykke ingefær, fint ternet eller revet
1 fed hvidløg, fint ternet eller revet
salt og peber
Tomat, bladselleri, løg og boulionterning kommes i en gryde og bringes i kog. Mens det koger blandes farsen med løg og krydderier. Farsen æltes grundigt, indtil den bliver fedtet og trådtrækkende - på den måde behøver man ikke at putte bindemiddel i.
Når bladsellerien er ved at være mør, blitzes indholdet i grydes med en stavblender indtil den er glat og fin. Bringes i kog igen.
Farsen formes til små boller med en teske, og bollerne koges direkte i suppen til de er gennemkogte.
SÅ hældes fløden endeligt i, og der smages til med salt og peber. Koges et minut, og så er det BON APPETIT!
Man kan vist godt lige ane kødbollerne i toppen af tallerkenen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar