Uhmm, jeg har spist en lækker aftensmad idag!
Jeg læste mine reklamer igår, og så, at de endnu engang havde krabbeklør på tilbud i Rema. Jeg har aldrig smagt krabbe, og fik pludseligt lyst til at prøve det. Så i formiddags var jeg en tur i Rema, efter først at have været en tur på nettet, for at finde ud af, hvordan man egentligt serverer sådan nogle fyre.
Det kom der følgende ret ud af:
Urtesovs
1,5 spsk hjemmelavet mayonnaise
1,5 spsk Creme Fraiche 38%
ca 2 tsk citronsaft
0,5 fed hvidløg
1 spsk blandede friske urter, finhakket - jeg brugte basilikum, persille og dild
Det hele blandes i en skål og stilles i køleskabet i et par timer før servering.
Krabbekødet skal ud af skallen. Der stod på bakken, at man bare skulle slå på dem med bagsiden af en spiseske - men jeg må sige, at det var nok optimistisk nok. Jeg havde læst mig til, at man kunne bruge en nøddeknækker til at knække skallen med - og det gik sådan set fint - man kan jo også bruge en nøddeknækker til at slå med ;-)
Efter at have befriet krabbekødet, arrangeres det oven på nogle salatblade med en salat af - i dette tilfælde - agurk, cherrytomat, radise og blomkål, og dressingen hældes over.
Og for søren hvor var det umagen værd. Krabbe smager dejligt sødt og salt - det bliver bestemt ikke sidste gang jeg prøver det her!
Og PS: en af de nærmeste dage kommer en opskrift på en idiotsikker hjemmerørt mayonnaise, der aldrig slår fejl. Jeg rørte den idag med stor succes. Jeg har ellers aldrig turdet at begive mig ud i mayonnaiseproduktion, fordi der er så meget, som kan gå forkert. Men fremgangsmåden så meget enkel ud, og som sagt gik det let som en leg. To be continued....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar