Igår lavede jeg stegt kylling.
1 fersk kylling, delt i 2 - for at mindske stegetiden, og ikke mindst for at få et større areal med spødt skind :-). Drisles med olivenolie og drysset med salt og peber. Sat ind i en kold ovn, og stegt ved 200g i 50 min, indtil den var over 80C i både bryst og lår.
Til den serverede jeg en blomkål forklædt som kartoffelsalat.
1/4 blomkål
1/4 rødløg i tern
1,5 spsk mayonnaise
1,5 spsk creme fraice 18%
1,5 spsk rygeost 10%
salt og peber
Blomkålet koges kort så der stadig er bid i det - køles med koldt vand. De resterende ingredienser blandes og blomkålen vendes i. Dét var en vinder!
Til madpakke dagen efter, havde jeg et kyllingebryst med, samt en salat med cherrytomat, agurk og hjertesalat og en dressing på mayo, creme fraice, rygeost og lidt karry. Fik desværre ikke taget et billede af maden, som smagte rigtigt godt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar