Sider

torsdag den 29. august 2013

Pølse i peberfrugt

Jeg var inviteret i byen her den anden dag, og havde fået lov selv at bestemme menuen - mod at jeg også lavede maden...
Det blev så denne version af "pølse i peberfrugt", en ret, der har cirkuleret på internettet de sidste par uger.

4 sultne personer

4 store pølser - i dette tilfælde "Tullebøllere"
8 snackpebere
400 g flødeost - i dette tilfælde aldis - kunne også være Philadelfia
1 stor spsk dijonsennep
2 pk bacon i skiver
Salt og peber.

Pølserne halveret på langs og skæres over på midten - så der bliver 4 stk i alt. Peberfrugterne skylles grundigt, halveres og renses for frø. Flødeosten blandes grundigt med sennepen og smages til med salt og peber.
Flødeosten fordeles i de halverede peberfrugter, der placeres et pølsestykke i hver peberfrugt og den vikles ind i et stykke bacon.
Bages i ovnen ved 200g i ca 30-35 min, indtil baconen er sprød og peberfrugten mør.
Vi valgte at servere det med en let salat og en dressing rørt på creme fraice og karry.

Retten før den gik i ovnen

Retten efter den kom ud af ovnen

Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar