Det blev så denne version af "pølse i peberfrugt", en ret, der har cirkuleret på internettet de sidste par uger.
4 sultne personer
4 store pølser - i dette tilfælde "Tullebøllere"
8 snackpebere
400 g flødeost - i dette tilfælde aldis - kunne også være Philadelfia
1 stor spsk dijonsennep
2 pk bacon i skiver
Salt og peber.
Pølserne halveret på langs og skæres over på midten - så der bliver 4 stk i alt. Peberfrugterne skylles grundigt, halveres og renses for frø. Flødeosten blandes grundigt med sennepen og smages til med salt og peber.
Flødeosten fordeles i de halverede peberfrugter, der placeres et pølsestykke i hver peberfrugt og den vikles ind i et stykke bacon.
Bages i ovnen ved 200g i ca 30-35 min, indtil baconen er sprød og peberfrugten mør.
Vi valgte at servere det med en let salat og en dressing rørt på creme fraice og karry.
Retten før den gik i ovnen |
Retten efter den kom ud af ovnen |
Bon appetit! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar