Sider

onsdag den 18. november 2015

Smørbagt tomat og spinat med multe

Long time, no see. Der sker ikke så meget på bloggen lige nu. Det skyldes ikke at jeg er sluttet med lchf, men mere at jeg spiser ganske kedeligt for tiden. Dagens ret blev dog rigtigt god, så den skal I ikke snydes for. Fiskekassen idag indeholdt multe, men retten kan laves med al slags fisk, det er bare tiden i ovnen, som skal justeres op eller ned.

1 person.

200g optøet, afdryppet helbladet spinat
150 g cherrytomater skåret i halve
50 g smør i små stykker
salt og peber

1 portion multe, afskællet og skåret i mindre stykker
1 tsk olivenolie

Spinat og tomat placeres i et lille ovnfast fad og krydres med salt og peber. Smøret placeres ovenpå og det hele bages i ovnen i 15 min ved 200C. Fisken placeres oven på grøntsagerne og skindet smøres med olivenolie. Bages ved 200C i 8 min.
Simpelt men godt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar