Sider

torsdag den 28. maj 2015

Varm salat med sprødstegt laks

En lille hurtig fiskeret - DET TAR KUN 15 MINUTTER (hvis I husker Gunnar og Minna).

1 lille løg i smalle strimler
2 stængler bladselleri fintskåret
0,5 gul peberfrugt i tern
0,5 squash i tern
1 laksefilet
1 spsk hvidvinseddike
1 solid mængde fedtstof - jeg brugte halvt smør halvt andefedt
Salt og peber

Fedtstoffet varmes til høj varme på en pande og løget svitses til det er blødt. De resterende grøntsager hældes i panden og svitses et par minutter. Der laves et hul i grøntsagerne og laksen placeres i panden med skindsiden nedad. Laksen steges indtil skindet er sprødt og vendes derefter og steges færdigt. Laksen skal kun lige være varm i midten.
Der saltes og pebres og grøntsagerne vendes med eddiken lige før maden serveres.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar