Oopsies 1 bageplade, 9 stk
100 g flødeost, feks philadelphia
3 æg, delt i hvider og blommer
20 g sesamfrø, malet til mel (jeg "myrdede" dem i min morter, men kaffemølle eller minihakker kan bruges)
4 mål loppefrøskaller, svarende til 4 tsk
0,5 tsk salt
0,5 tsk bagepulver
Æggehviderne piskes stive i en skål sammen med salt og bagepulver. De øvrige ingredienser blandes grundigt i en anden skål. Æggehviderne vendes forsigtigt sammen med ostemassen. Blandingen hældes ud på en bageplade og bages ved 150g i 30 min. Køles af, og skæres i 9 kvadratiske stykker.
Den bagte oopsie skæres i 9 kvadratiske stykker |
Oopsietoast med tomat og spegepølse
4 oopsiekvadrater
Spegepølse i skiver
2 små blommetomater i skiver
2 skiver havartiost
2 tsk stærk sennep
Oppsiekvadraterne smøres med et tyndt lag sennep, og der lægges ost, spegepølse og blommetomat lagvis og sluttes af med endnu en oopsie. Bages i en toastmaskine i ca 4 min.
Ikke så smukt, men det smagte fint |
Nå ja, det var pga. dette indlæg jeg fandt din blog ;-) En reference fra LCHF-Den omvendte verden blog ...Og fik bare sådan lyst til Toast. Mvh Johanne
SvarSletHej Johanne
SletDet er det, som er så facinerende ved at læse blogs, synes jeg!
;-) Laila