Nogen gange (læs ganske ofte) står det på restemad hjemme hos mig. Denne her blev ganske vellykket. Retten er en variation af forloren svensk pølseret.
Restekylling i tomatsovs
ca 200 g kyllingekød, revet i strimler
100 g bacon i tern
0,5 løg i tern
en klat smør til stegning
1,5 dl fløde
1 tsk sød paprika
1 stor spsk tomatpure
Bacon og løg steges i smør på panden, når det er ved at være klart hældes kyllingekødet ved. Fløden hældes på, og når det koger slukkes for blusset. Paprika og tomatpureen hælde i, og blandes grundigt med fløden.
Jeg kunne kun spise halvdelen af portionen, så resten blev min morgenmad dagen efter - og det smagte lige så dejligt dagen efter.
Det lyder lækkert, og skal da helt klart afprøves! :)
SvarSletBacon og fløde kan jo løfte de mest kedelige rester til himmelske højder :-) Det kan varmt anbefales.
Slet