Sider

mandag den 30. september 2013

Romkylling

Som igår er jeg stadig igang med "projekt tøm skabene". Idag blev det til kylling i en flødesovs, smagssat med blandt andet rom ;-)

Romkylling
1 portion

1 kyllingebryst
50 g bacon i tern
1 lille løg i tern
et halvt glas champignoner
1 spsk rom
1-2 tsk sød paprika
1 dl piskefløde
smør og/eller svinefedt til stegning
salt og peber

Fedtstoffet smeltes på panden og løg og bacon sættes over. Mens det brunes skæres kyllingebrystet i tern, og hældes i panden når løget er begyndt at blive brunt. Når kyllingen er næsten gennemstegt tilsættes champignonerne, som får lov at stege i et par minutter, før rom og paprika tilsættes.  Når alkoholen er kogt af, hvilket går meget hurtigt, tilsættes fløden og det får lov at koge ind til den ønskede konsistens. Der smages til med salt og peber, og det serveres med for eksempel spidskål i strimler.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar