Sider

onsdag den 16. oktober 2013

LCHF-chips

Nogen gange trænger man bare til at hygge foran fjernsynet. Og hos mig indbefatter det nogen gange også chips og dip. Heldigvis kan man sagtens lave dette lchf style :-)

Ostechips
Revet ost placeres i små bunker på en bageplade med bagepapir. Det kan eventuelt krydres med feks paprika, cayennepeber, spidskommen eller hvad man har lyst til. Bages i ovnen indtil ostechipsene er sprøde - hvor lang tid det tager, kommer an på hvor tykke chipsene er og din ovn. Hold grundigt øje, for der er ikke langt fra chipsene er spøde til de er brændte...

Kødchips
Tyndskåret kødpålæg, feks kylling, skinke eller spegepølse, placeres på en bageplade og bages indtil det er sprødt (eller nærmere tørret ind).

Dip til chipsene blandes af creme fraice og mayonnaise blandet med et krydderi - det på billedet var tandoori.

Nydes med god samvittighed.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar