Når man kun er én person er det rart at kunne hente noget i fryseren hurtigt og med lidt hjælp fra køleskabet få en god middag sammen på kort tid. Og hvis den så er både velsmagende og holder den rigtige energifordeling er det jo bare super. Denne ret er et eksempel på en ”fastfood” dag for mig.
1 pølse af god kvalitet, denne er en Böklunder frankfurter
på 100g
Sennep
Dressing:
30 g creme
fraice 38%
25g
mayonnaise
Urtesalt
Peber
Salat:
50g agurk
50-100g salat
3-4 små blommetomater
3-4 radiser alt efter størrelse
40-50 g feta
Jeg har en termokande, som udelukkende er beregnet på at
varme pølser i -
man putter pølsen i termokanden, sammen med lidt eddike og overhælder det hele
med kogende vand. En pølse fra køleskabet skal have 15-20 min for at være
gennemvarm (dette kombineres hos mig med en gåtur med hundene). En frossen
pølse skal have først 15-20 min, så skal vandet skiftes og den skal have endnu
15-20 min. Pølsen kan selvfølgelig også varmes i mikroovn eller steges på
panden.
Grøntsagerne til salaten skæres og blandes.
Dressingen blandes.
Det hele placeres på en tallerken og fetaen hældes over
salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar